Itraconazol tegen candida

Het blijft een probleem dat vrijwel elke vrouw overkomt en het heet candida (of in andere woorden: vaginale schimmel). In principe is vaginale schimmel niet erg gevaarlijk en meestal lost het probleem zichzelf op. Toch kan het zijn dat de natuur niet goed zijn werk doet en dat de schimmel blijft toenemen. In dit geval kan de candida wel leiden tot klachten en kan er het beste worden ingegrepen met medicatie.


Om vaginale schimmel te behandelen kunt u Itraconazol bestellen. Dit is een zeer effectief medicijn waardoor binnen één of twee dagen de schimmel al merkbaar verdwijnt. U dient echter wel de kuur volledig af te maken (in verband met de schimmelsporen die achter blijven).

Handige weetjes over vaginale schimmel

  • Wist u dat vaginale schimmel via seksuele gemeenschap overdraagbaar is aan uw partner? Het is dan ook raadzaam om niet te vrijen wanneer u last heeft van schimmels. De man kan anders last krijgen van jeuk en/of rode uitslag aan zijn geslachtsdeel .
  • Wist u dat vrijwel alle vrouwen in Nederland weleens last hebben van vaginale schimmel? U hoeft zich er dus niet voor te schamen. Zeker omdat u dit probleem zeer snel en effectief kunt oplossen.
  • Wist u dat u Itraconazol ook kunt gebruiken om schimmelnagels of een schimmelinfectiehuid te behandelen? Als u last heeft van schimmelnagels is een simpel antischimmelmiddel vaak niet afdoende om de klachten te verhelpen. Bij huidschimmel is het ook aan te raden gebruik te maken van Itraconazol.

Itraconazol direct bestellen tegen candida

Wilt u Itraconazol direct bestellen dan kunt u zich wenden tot onze digitale apotheek. U kunt op deze manier snel uw vaginale schimmel behandelen zonder dat u hier veel tijd in hoeft te steken. Via de site kunt u direct gebruik maken van de aanbiedingen. Kortom nooit meer last van candida met Itraconazol.