Gyno Daktarin

Candida is een vervelende schimmelinfectie in de vagina. Vanuit de natuur wordt schimmel in vagina uit zichzelf opgelost. U heeft dus niet direct over te gaan tot medicatie. Echter wanneer de schimmel toeneemt en de oplossing uitblijft dan is het verstandig om in te grijpen. Een geschikt middel dat u hiervoor kunt bestellen is Gyno Daktarin. Dit medicijn zorgt er namelijk voor dat de schimmel afsterft. U heeft de keuze uit een creme of vaginaal in te brengen capsules.

Daktarin is de oplossing tegen schimmels

Er zijn talloze antischimmel middels op de markt. Een goede optie is het gebruik van Daktarin zalf of Daktarin gel. Veel doktoren en medische specialisten raden het gebruik van Daktarin aan indien u last heeft van een schimmelinfectie. Het medicijn kan helpen tegen allerlei soorten infecties zoals voetschimmel, schimmel op de huid maar ook tegen acne.

Daktarin, in tegenstelling tot Gyno daktarin, is geen receptplichtig medicijn maar een drogisterijproduct. Daktarin is verkrijgbaar als strooipoeder, creme, of als nagellak.

Hoe dient u Daktarin zalf aan te brengen?

Als eerste is het belangrijk dat u zeker weet dat u last heeft van een schimmelinfectie. Indien u niet over deze kennis beschikt raadpleeg dan een medisch consult bijvoorbeeld bij uw dokter. Als u last heeft van schimmel dan zult u meestal het middel tenminste tweemaal per dag moeten aanbrengen. In de ochtend als u opstaat en vlak voor het slapen. Het middel kan ook vaker worden aangebracht.

Is een schimmelinfectie gevaarlijk?

Een gist of schimmelinfectie kan gevaarlijk zijn voor mensen met een zwak immuunsysteem. Bijvoorbeeld bij mensen met ernstige medische aandoeningen (zoals aids) is dit immuunsysteem sterk aangetast. Indien u naast de schimmelinfectie geen lichamelijke zorgen kent is de infectie over het algemeen niet heel gevaarlijk.